.

.
<<Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...>>

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Τηλ Επικοινωνίας: 6932734890 και 6979446301



Να δοθεί αυξημένο επίδομα ανεργίας

και πλήρης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

σε όλους τους ανέργους

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ του ΟΑΕΔ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 9:00 π.μ.
  Κανείς δε μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία. Οι άνεργοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι συνεχώς αυξάνονται.

Η ανάγκη για άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων, αφορά κάθε λαϊκή οικογένεια. Σήμερα άνεργος είναι ο γείτονας, ο συγγενής, ο συνάδελφος. Αύριο μπορεί να είναι ο καθένας μας. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Δεν πρέπει να αποδεχτούμε τη σημερινή κατάσταση. Δεν πρέπει να αποδεχτούμε να δίνονται εκατομμύρια ευρώ επιδοτήσεις σε τραπεζίτες, βιομήχανους, εφοπλιστές και την ίδια στιγμή το επίδομα ανεργίας  - για όσους καταφέρουν να το πάρουν - να μην επαρκεί ούτε για τα στοιχειώδη.

Την ανεργία ήδη την αξιοποιούν και θα την αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο, για να εκβιάζουν, για να μειώνουν ακόμα παραπέρα τα ήδη πετσοκομμένα μεροκάματα.

Επικοινώνησε μαζί μας καθημερινά στα τηλέφωνα: 6932734890 και 6979446301

Βοήθησε να συγκροτήσουμε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ. Να διεκδικήσουμε μαζί:

P         Αυξημένο επίδομα ανεργίας, για όλους τους ανέργους, για όσο διαρκεί η ανεργία.

P         Απλοποίηση των προϋποθέσεων για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας, επέκτασή του σε όσους έκλεισαν τα μαγαζιά τους, ή εργάζονται περιστασιακά.

P         Πλήρη, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

P         Κρατική διάθεση τροφίμων σε ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους.

P         Προσλήψεις στους τομείς Υγείας, Παιδείας και σε άλλα έργα κοινωνικών υποδομών για μείωση της ανεργίας και κάλυψη των μεγάλων κενών που υπάρχουν.

Η ανεργία είναι αγιάτρευτη πληγή για το καπιταλιστικό σύστημα, το οποίο τη γεννά και την αναπαράγει. Η αντιμετώπισή της μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια μιας κεντρικά σχεδιασμένης Οικονομίας, όπου η εξουσία θα είναι στα χέρια του λαού και οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι δημόσιοι οργανισμοί, ο ορυκτός πλούτος θα είναι λαϊκή περιουσία.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΩΝ «Η ΜΑΣΙΝΑ» ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ● ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ● ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ● ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου