.

.
<<Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...>>

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Το στέκι μας


ΣΤΕΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ

                                                  ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ 9 ΕΛΕΥΣΙΝΑ,
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932734890

 

Δημιουργήσαμε το ΣΤΕΚΙ για να έχουν ένα χώρο οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι μαθητές και σπουδαστές της Ελευσίνας και της Μαγούλας, όπου θα μπορούν να μαζεύονται, να συζητούν, να ασχολούνται με τα ενδιαφέροντα τους και να αξιοποιούν δημιουργικά τον όποιο ελεύθερο χρόνο έχουν.

Με προβολές κινηματογραφικών ταινιών, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αφιερώματα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, εκδηλώσεις γνωριμίας με την Ιστορία της περιοχής μας και τους λαϊκούς αγώνες που έγιναν, θέλουμε να καλλιεργήσουμε τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη, που είναι απαραίτητες ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που βιώνουν όλες οι λαϊκές οικογένειες.

Εκτός από πολιτιστικός χώρος, το ΣΤΕΚΙ είναι χώρος ενημέρωσης και συζήτησης. Θέλουμε να συμβάλλει στην οργάνωση των εργαζομένων και ανέργων στα συνδικάτα, για να διεκδικήσουμε συλλογικά ένα καλύτερο αύριο.

Μέσα από οργανωμένες συζητήσεις, θέλουμε να βοηθήσουμε να κατανοηθεί ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα βάσανα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες και ενάντια σε ποιόν πρέπει να στρέψουν την οργή και την αγανάκτηση τους, για να μπορέσουμε να καλυτερέψουμε τη ζωή μας.

Παράλληλα, θα πάρουμε πρωτοβουλίες στήριξης όσων αγωνίζονται αλλά και των λαϊκών οικογενειών που υποφέρουν περισσότερο. Για παράδειγμα, θα ξεκινήσουμε ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, δηλαδή δωρεάν μαθήματα στήριξης για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤE
Το ΣΤΕΚΙ δημιουργήθηκε από την Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας που αποτελείται από:

το Σύλλογο Εργαζομένων στους Δήμους Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας – Ειδυλλίας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας, το Παράρτημα Θριασίου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και το Σύλλογο Γυναικών Ελευσίνας.



Την ευθύνη για τη λειτουργία έχει Πολιτιστική Ομάδα, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της Λαϊκής Επιτροπής καθώς και της Επιτροπής Ειρήνης Ελευσίνας και του Παραρτήματος Ελευσίνας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης.



ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ



laikiepitropielefsinas.blogspot.gr ● Τηλ: 6932734890

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου