.

.
<<Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...>>

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2 Φλεβάρη 2014, Ελευσίνα


ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ Συμμετέχουμε όλοι στις αρχαιρεσίες


ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Φλεβάρη από 9 το πρωί ─ ως 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο, Χαριλάου 30 Ελευσίνα


Τσακίζουν τη ζωή μας Μεγαλοεργοδότες - Κυβέρνηση - Ευρωπαϊκή Ένωση. Τσακίζουν μισθούς, επιδόματα, Συμβάσεις, Κυριακή Αργία. Με 5μηνα δίνουν τζάμπα εργάτες στους εργοδότες και δε λύνουν το πρόβλημα της ανεργίας. Μας πνίγουν με χαράτσια, φόρους, ακρίβεια. Λαϊκές οικογένειες μένουν χωρίς ρεύμα, νερό, γιατρό ακόμα και φαΐ.


Την ίδια στιγμή, οι εργοδότες χέρι – χέρι με την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας Δυτικής Αττικής έστησαν άλλο αντι-σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, για να «μαγειρέψουν» συσχετισμούς, να μας διασπάσουν, να «απογυμνώσουν» τον εργάτη απέναντι στον εργοδότη και να μας εξαθλιώνουν χωρίς αντιδράσεις.


Συνάδελφοι, η υποχώρηση και η μοιρολατρία δεν ταΐζει τα παιδιά μας, δε φρενάρει ανεργία, μειώσεις μισθού, απλήρωτη δουλειά, δε «μαλακώνει» το κρύο. Δε σταματά τα εξοντωτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για λογαριασμό του κεφαλαίου για να του εξασφαλίσει φτηνή και υποταγμένη εργατική δύναμη.


Έχουμε δύναμη, σπάμε το κλίμα ηττοπάθειας που έχει τροφοδοτήσει ο εργοδοτικός συνδικαλισμός. Αρκεί να δούμε τις πραγματικές αιτίες της καπιταλιστικής κρίσης. Να αποκαλύψουμε τις προτάσεις παλιών και «νέων» επίδοξων διαχειριστών της εξουσίας, που είναι ενταγμένες στη στρατηγική υπέρ των μονοπωλίων και της ΕΕ.


Σταθερά αμετακίνητα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Οργανώνουμε την εργατική λαϊκή αντεπίθεση που θα τους βάλει φρένο, που θα ανοίξει τον δρόμο για την ικανοποίηση των αναγκών μας.


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου